• Reciente
  • -9 %
Unviersal Smart TV Control de la Distanță de Înlocuire LED LCD Tv Control de la Distanță Negru Toate Funcțiile Pentru TCL RC3000E02

Unviersal Smart TV Control de la Distanță de Înlocuire LED LCD Tv Control de la Distanță Negru Toate Funcțiile Pentru TCL RC3000E02

RON 18.00
RON 19.84

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Caietul de sarcini :
Potrivit pentru : TCL RC3000 E02
Culoare : Negru
Putere : 2 X Baterii AAA (nu sunt incluse)
Dimensiune : aprox. 210 X 47mm/8.27 X 1.85" 1 X Control de la Distanță 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).

Caracteristicile ofertei

Pachet:
Da
Numărul De Model:
134761
Utilizarea:
TV
Frecvența:
433 MHz
Canal:
1
Comunicare Wireless:
IR
Nume De Brand:
ALLOYSEED
Sprijin APP:
No
putere:
2 x baterii AAA (nu sunt incluse)
Dimensiune:
approx. 210 X 47mm/8.27 X 1.85
Cerere:
Pentru TCL RC3000E02
Articol:
TV Control de la Distanță Unitate

Oferte similare