• Reciente
  • -6 %
10x pentru BMW E38 E39 Usa Card Introduce Garnitura Inelară Clipuri Încrustații de Lemn Benzi

10x pentru BMW E38 E39 Usa Card Introduce Garnitura Inelară Clipuri Încrustații de Lemn Benzi

RON 16.00
RON 16.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Detalii produs : acest lucru este unul din tipurile utilizate, astfel că nu pot fi cele de care aveți nevoie - aveți nevoie pentru a verifica pic mai întâi să vă asigurați că acesta este în special cele de care aveți nevoie, dacă tu dont au un clip vechi pentru a verifica atunci DONT BUY - DACA FACI CUM AM SPUS tu nu va primi cele greșite. număr parte este 51417001629 10 tapiterie interior panou ușă card tăiați clipuri Fit : pentru BMW 5series E39 7series E38 model ( verifica compatibilitatea de mai sus )
EXISTĂ MAI MULT DE UN TIP DE CLIP UTILIZATE ASTFEL ÎNCÂT ASIGURAȚI-VĂ CĂ SUNT DE CUMPĂRARE CEEA CE AI NEVOIE !!!!!
ACESTE NU SE POTRIVESC TOATE MODELELE - AȘA CĂ VERIFICAȚI-VĂ CLIPURI VECHI MAI ÎNTÂI SĂ VĂ ASIGURAȚI CĂ ACESTA ESTE DE CELE DE CARE AVEȚI NEVOIE ÎNAINTE DE A CUMPĂRA
Livrare : Comenzile vor fi, de obicei, prelucrate și expediate în termen de 5 zile de lucru de plată. Vom folosi EUB la serviciu pentru statele UNITE ale americii și a Aerului Mail de servicii poștale în alte țări și din când în când decid să aibă un nivel național sau regional poștale grevă. Deci, vă rog, țineți minte că, uneori, poate exista o întârziere în articolul dvs. a fost livrat la tine. Politica de retur : se accepta doar se întoarce atunci când elementul este dovedit a fi defect, în cele mai multe cazuri va vom trimite un înlocuitor direct. Dacă nu ne putem îndeplini această promisiune va vom returna la primirea produsului returnat. Ne rugăm să ne contactați prin intermediul e Bay mesaje ar trebui să vă simțiți nevoia de a returna un produs. Plăți : se accepta doar Pay Pal , plata imediată este necesară. Pay Pal este cel mai rapid și cel mai sigur mod în a face sigur că ambele părți sunt protejate de orice fel de fraudă.

Caracteristicile ofertei

Nume De Brand:
HastonSportsline
Numele Modelului:
HAJP0179-10
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
1inch
Lățime Produs:
1inch
Înălțime Element:
1inch
Articol Greutate:
0.1kg
Tip De Material:
Materiale plastice
Tip De Element:
Fixare & Clip
Numarul Parte:
HAJP0179-10
Referință OE/OEM Numărul:
51417001629
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
materail:
Plastic
EAN:
nu se aplică

Oferte similare