• Reciente
  • -30 %
Spațiu De Memorie Spuma De Masina Suport Lombar Perna Auto Pernă Pentru Gât Tetiera Perna Lombara Găuri Mici Țesături Respirabil Pernă Pentru Gât

Spațiu De Memorie Spuma De Masina Suport Lombar Perna Auto Pernă Pentru Gât Tetiera Perna Lombara Găuri Mici Țesături Respirabil Pernă Pentru Gât

RON 80.00
RON 114.24

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Caracteristici :
1. Mediu prietenos
2. Material de acoperire : Poliester tricot elastic pânză
3.Umplere : Bambus cărbune memorie spuma
4. Durabil și non-decolorare
Pachetul contine :
Masina de spuma de memorie 3 D pernă pentru gât * 1buc
Toate fotografiile sunt 100% poze reale,garantez ceea ce vezi va fi ceea ce ai primit!
1. Timp de preparare : avem nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.
2. Dacă nu ați primit coletul tău atunci când protecția în timp este aproape pe terminate, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
Despre Taxe Vamale
Taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.
Notă :
Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată, sau se va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie pentru a prelua elementele cu număr de urmărire și ID-ul personal.
Guangzhou Vista Accesorii Auto Limitat vând bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită. Deci calitatea este garantata. De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine. Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea cu atenție înainte de cumpărare ( mărimea informații vor fi afișate sub fiecare produs ).
Retur si Schimb de instruire
Atenție : nu putem accepta la schimb sau anularea, după ce comanda dvs. a fost livrat.
Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema :
*Numărul de ordine
*Imagine din margele defecte.
Dacă nu sunteți mulțumit cu calitatea de achiziție din magazinul nostru, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.
Cerere : 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

Caracteristicile ofertei

Material:
Fibre Sintetice
Nume De Brand:
Loen
Material De Umplere:
Fibre Naturale
Masina Face:
Masini Universale
Dimensiune produs:
23CM*27CM*13CM
interior:
memorie
Model:
TY321139

Oferte similare