• Reciente
Premium Din Oțel Inoxidabil Muddler Set De Lux Din Oțel Inoxidabil Bea Muddler, Lingură De Amestec & Paie Accesoriile De Bar Set

Premium Din Oțel Inoxidabil Muddler Set De Lux Din Oțel Inoxidabil Bea Muddler, Lingură De Amestec & Paie Accesoriile De Bar Set

RON 47.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Ia-ti Cocktail Experiență La Un Nivel cu totul Nou Cu acest Muddler Set de Bar &!
Extras în timp suc de fructe, condimente sau plante aromatice, și să se pregătească acasă-a făcut băuturi rupere cu ceresc gust de afine, cireșe, căpșuni, mentă, busuioc!
Impresiona invitatii dumneavoastra și profesionale cocktail - abilități de luare, tratându-le de la un unic răcoritoare mojito, manhattan sau doar un toate-naturale de fructe șpriț! Rasfata-le cu proaspăt făcut cocktailuri cu divin ingrediente stors cu Mullier Bea Muddler și arate excelent barista skills!
Calitate, Funcționalitate Și Stil
Unic durabilitate Oțel Inoxidabil fabricarea de Mullier Bea Muddler, Bar Spoon & Paie face o încredere cocktail set echipament cu longevitate garantată.
Ușor de utilizat și ușor de curățat în mașina de spalat vase, se economisește timp și energie pe de curățare murdar blendere și completează cocktail experiență cu stil si clasa!
Achiziționa Propriile Muddler Set Și Bucurați-Vă Cele Mai Proaspete Băuturi!
Faceți clic pe Adauga in Cos ACUM!

Caracteristicile ofertei

Nume De Brand:
GREENHILL
Bara De Instrumente De Tip:
Fructe Muddlers & Caipirinha Pestles
Material:
Metal
Tip De Metal:
Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică:
Eco-Friendly,Aprovizionat
Numărul De Model:
GHM301
certificare:
CE / UE
Diametru:
5-10cm
Tip:
Bara De Instrumente

Oferte similare