• Reciente
  • -10 %
Copii Montessori Copil Jucărie De Lemn Cut-Out Fracțiune Cercuri 1-4 De Învățare De Învățământ Preșcolar De Formare Brinquedos Juguets

Copii Montessori Copil Jucărie De Lemn Cut-Out Fracțiune Cercuri 1-4 De Învățare De Învățământ Preșcolar De Formare Brinquedos Juguets

RON 63.00
RON 70.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Nume produs : Copii Montessori Copil Jucărie de Lemn Cut-Out Fracțiune Cercuri 1-4 de Învățare de Învățământ Preșcolar de Formare Brinquedos Juguets Descrieri : Material : lemn natural și de Mediu Prietenos de Vopsea. Este sigur și produsului conector de cablu de Învățare la Matematică Fotografii :
Metode De Plată
Puteți utiliza numai Alipay Escrow pentru a finaliza plata pentru comanda ta.
Transport & Livrare
Vă rog lăsați-vă numele complet, adresa completă, chiar codul poștal și numărul de telefon atunci când plasarea unei comenzi.
Vamale, Taxe & Impozite
Taxe de Import și alte taxe Suplimentare pentru vămuire trebuie să fie suportate de către beneficiar; avem nici un control asupra acestor acuzații și nu poate prezice ceea ce ar putea fi.
Politicile De Garanție
Produsele noastre sunt acoperite de garanție. Pentru garanție de evaluare, produsul trebuie să fie returnate direct la noi. Toate de transport maritim de Garanție trebuie să fie pre-plătit și asigurat.
Bine ati venit la MBY! Bucurați-Vă De Experiența Dumneavoastră De Cumpărături!

Caracteristicile ofertei

Nume De Brand:
Preskool
Tema:
Ocupații,Animale & Natura
Intervalul De Vârstă:
2-4 Ani,5-7 Ani
Avertizare:
Piese De Mici Dimensiuni
certificare:
China certificate (3C)
Numărul De Model:
infant toddler

Oferte similare