• Reciente
  • -19 %
SJCAM SJ7 Star 2 buc SJCAM Baterii Reîncărcabile Li-ion+Incarcator Dual pentru SJ Cam sj7 de Acțiune de Sport dv Camera Accesorii

SJCAM SJ7 Star 2 buc SJCAM Baterii Reîncărcabile Li-ion+Incarcator Dual pentru SJ Cam sj7 de Acțiune de Sport dv Camera Accesorii

RON 60.00
RON 74.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil


2 buc SJCAM Baterii+Original SJCAM SJ7 Star Dual Charger 1000m Ah baterie Reîncărcabilă Li-ion Baterie pentru SJ7 de Acțiune de Sport DV Camera
Element Descriere :
1) SJCAM SJ7 ÎNCĂRCĂTOR DE BATERIE
2) de Intrare : Micro USB 5 V/2 A
Mini USB 5 V/2 A
3) Ieșire : 4.35 V/0,8 A*2
4) se Potrivesc pentru : SJCAM SJ7 Stele
Pachetul include :
1 x Dual slot încărcător pentru SJ7 Star 2 buc SJCAM Baterii pentru SJ7 Stele
1.Vă recomandăm plata prin on-line,dacă aveți nevoie de mai multe informații,vă rugăm să ne contactați. 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 20 de zile de la plasarea comenzii,in caz contrar comanda va fi anulată de către sistem.
3.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact(numele Complet pentru limba rusă),adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
4.Dacă plata nu este disponibil sau invalid, comanda dvs. va fi închis de către sistem. 1.Putem livra produsele cu transport gratuit prin China Post Air Mail,ora de sosire este foarte foarte lent,mediu de ora de sosire este de aproximativ 25 de zile,trebuie să așteptați aproximativ 40-60 de zile, uneori în vânzare la cald sezon.
2.Alte metode de transport, cum ar fi EMS,DHL,UPS,Fed EX etc nu sunt pentru transport gratuit.
3.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente,intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.
4.Cumpărătorii vă rugăm să fie remarcat este responsabilitatea cumparatorului de a plăti taxe de import dacă există. Atunci când aveți cerințe specifice privind declare valoarea pentru transport maritim, vă rugăm să ne anunțați prin ordin mesaj. 1.Toate produsele sunt testate inainte de livrare, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea,puteți face schimb de elemente într-o singură săptămână.
2.De transport și predarea taxa nu este rambursabil și client ar trebui să fie responsabil pentru toate încărcătoarele de a se întoarce și reshipping.

Caracteristicile ofertei

Setați Tipul:
Incarcator Seturi
Nume De Brand:
sjcam
Baterie Număr:
2
Capacitate Nominală:
1000mAh
Tip:
Li-Ion
Pachet:
Pachet 1
Dimensiune:
Pouch
Acumulator De Schimb:
No
Numărul De Model:
SJCAM SJ7 Star Baterie și Încărcător
Utilizarea:
pentru SJCAM SJ7 stele
Pachetul Include:
2 buc baterii+1buc incarcator dual

Oferte similare