• Reciente
  • -35 %
4/Buc Pantofi Caine De Talie Mare Golden Retriever Samos Husky Respirabil Impermeabil De Iarna Câine Picioare Câine Mare De Bumbac Cizme De Companie Pantofi

4/Buc Pantofi Caine De Talie Mare Golden Retriever Samos Husky Respirabil Impermeabil De Iarna Câine Picioare Câine Mare De Bumbac Cizme De Companie Pantofi

RON 26.00
RON 40.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Bine ati venit la "KKWL Park Magazin" Dacă Vă Place Acest Articol,vă Rugăm să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista de dorinte",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,vă Rugăm să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!
Descriere produs : Material : Talpa : cauciuc material Pantofi : prelate pachet : 4 buc/set
Livrare :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.
FAQ :
1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?
Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.
2. Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine.
3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?
Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).

Caracteristicile ofertei

Dimensiune:
XS, S, M, L, XL
Tip:
Câini
Nume De Brand:
țineți miere
Material:
piele

Oferte similare