• Reciente
  • -9 %
Original 3 inch Camera Temperat Pahar Ecran Protector Pentru Nikon D500 D3400 D3300 Special Călită Ecran de Sticla Folie Protectoare

Original 3 inch Camera Temperat Pahar Ecran Protector Pentru Nikon D500 D3400 D3300 Special Călită Ecran de Sticla Folie Protectoare

RON 16.00
RON 17.56

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Caracteristici :
9 H duritate
Strat Anti-amprente
Bune sensibilitate atingere
Rezistent la Impact și incasabilă
HD optice de transmisie
Ușor de instalare
Ultra subtire, aprox 0.26 mm, ultra-rezistent.
Mediu creativ ambalaj, poate fi folosit ca individ doorpla
Inainte de a comanda poate alege cu Mediu de ambalaj creativ, puteți alege, de asemenea, Goale Temperat Film
Se potrivește : Canon EOS D500 D3400 D3300
Elemente Incluse :
1 x Temperat Pahar Ecran Protector de Față.
1 x servetele uscate si umede, servetele
1 x cutie de greu

Display :
Ne fotografie de la noastre de fotografi profesioniști, care vizează servesc cel mai bine poze reale. Elementul pe care îl primesc este același ca în fotografii, dar vă rugăm să permită aberație. Dacă sunteți interesat în produsul nostru și doresc să cumpere, plasați o comandă și apoi a finaliza plata.
Livrare :
1. Transport la nivel mondial , Pentru a reduce cheltuielile, fiecare produs va fi livrat cu urmărirea NR. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Restituire/Rambursare :
1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

Caracteristicile ofertei

culoare:
PENTRU D500 Goale Film, PENTRU D3300 Goale Film, PENTRU D3400 Goale Film, D500 Bine de Ambalare, D3300 Bine de Ambalare, D3400 Bine de Ambalare
Pachet:
Da
Dimensiune:
3 INCH CAMERA
Utilizarea:
Camera
Numărul De Model:
D500 Ecran Special
Nume De Brand:
HuWANG

Oferte similare