• Reciente
  • -48 %
BENYAR Moda Casual Barbati Top Brand de Lux calendar Dublu Cuarț de Afaceri de sex Masculin Ceas Nou Suport de Dropshipping

BENYAR Moda Casual Barbati Top Brand de Lux calendar Dublu Cuarț de Afaceri de sex Masculin Ceas Nou Suport de Dropshipping

RON 100.00
RON 192.24

Cantitatea de bunuri
Disponibil


FAQ : 1.Despre ceasuri din magazinele noastre și pacage de ceasuri
Toate ceasurile din magazinul nostru sunt originale de brand și au o înaltă calitate, astfel încât puteți fi siguri de a cumpăra.
Va vom trimite toate ceasurile cu frumoasa cutie de original.
2.Despre mici dail în ceasuri
Toate mici cadran de ceas din magazinul nostru poate funcționa în mod normal. 3. Ceasul este rezistent la apa
Ne uităm proprietăți impermeabile este de bun, de rezistent la apa vieții de zi cu zi, grija noastră este absolut nici o problema. poti purta să se spele pe mâini, să ia un duș. Un lucru de remarcat, cu toate acestea, încercați să nu lăsați ceasul în contact cu aburi și apă caldă, astfel ca nu purta o baie fierbinte și așa mai departe. Dacă mă uit la apă? Dacă există doar o cantitate mică de vapori de apă în interiorul ceas, vaporii de apă vor dispărea în mod automat de-a lungul timpului, sau poartă ceasul pe încheietura mâinii cu susul în jos, Două ore mai târziu, vaporii de apă vor dispărea în mod automat. Dacă există câteva picături în interiorul ceas, ar trebui să repare uita-te pentru cât mai curând posibil. 4, Cum să nu există apă în interiorul ceas?
Dacă există doar o cantitate mică de vapori de apă în interiorul ceas, vaporii de apă vor dispărea în mod automat de-a lungul timpului, sau poartă ceasul pe încheietura mâinii cu susul în jos, Două ore mai târziu, vaporii de apă vor dispărea în mod automat. Dacă există câteva picături în interiorul ceas, ar trebui să repare uita-te pentru cât mai curând posibil.
5. Notă specială : complet automat ceasuri mecanice, bazându-se pe mișcarea de braț și automate de lichidare, astfel încât trebuie să poarte mai mult de 8 ore pe zi pentru a asigura în timp util și exacte. O parte din automat mechanical ceas pe un lanț poate, de asemenea, manual pe lanțul de supliment de energie, metoda este, în condițiile de butoane nu scoate, 15 cerc în sensul acelor de ceasornic. Nu este automată lanț pe manual și automat mechanical ceas, nu poate face manual cu lanț pe energie.

Caracteristicile ofertei

Tip De Element:
Cuarț Ceasuri De Mana
Lățime De Bandă:
21.8 mm
Adâncime De Rezistență La Apă:
3Bar
Cazul Formei:
Runda
Nume De Brand:
BENYAR
Numărul De Model:
DE-5101-1MBB
Trupa Tip De Material:
piele
Cutii & Cazuri Material:
Hârtie
Diametru Cadran:
43mm
Caracteristică:
Rezistent La Apă,Rezistent La Șocuri,Calendar Complet,Înot,Auto Data,Scafandru
Stil:
Moda & Casual
Incuietoare Tip:
Catarama
Carcasa Din Material:
Aliaj
Mișcarea:
Cuarț
Caz Grosime:
15mm
Gen:
Bărbați
Formati Fereastra Material Tip:
Hardlex
Trupa Lungime:
22cm
culoare:
Negru, Albastru
ceasuri barbati 2017:
reloj mujer & reloj hombre & montre homme
Tip De Element:
moda & casual sport de Afaceri de brand Ceasuri
benyar barbati ceas:
moda casual pentru bărbați ceasuri
relogio benyar:
Impermeabil Ceasuri de mana, ceasuri Barbati
mens ceasuri de lux de top:
cuarț ceas
montre benyar:
Relogio Masculino
saat:
erkek kol saati
relojes benyar:
reloj hombre 2017 benyar

Oferte similare