• Reciente
  • -14 %
1/2 Inch 3/4 Inch 1 inch Cupru Port Filtrului de uz Casnic Casă Filtru de Apă Conducte de Apă Centrală Purificator de Decalcifiere

1/2 Inch 3/4 Inch 1 inch Cupru Port Filtrului de uz Casnic Casă Filtru de Apă Conducte de Apă Centrală Purificator de Decalcifiere

RON 112.00
RON 129.92

Cantitatea de bunuri
Disponibil


1/2" Inch 3/4" Inch 1" inch interfata Port Cupru Curat Filtru de uz Casnic Intreaga Casa Filtru de Apă Conducte de Apă Centrală Purificator de Decalcifiere
Draga mea prietena. vă rugăm să alegeți conectorul dimensiune, și remarcă în ordine.
Un tip : 1" inch interfata cap de alamă cu 3/4" Inch interfata conector
Tip B : 1 "inch interfata alamă cap cu 1/2" Inch interfata conector
Tip C : la numai 1" Inch interfata alamă cap
vă rugăm să lăsați un mesaj ( în caz contrar,d efault aleatorii de livrare ), vă mulțumesc.
Poze :
Despre Plata :
1,Cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur. Dacă doriți alte condiții de plată vă rugăm să ne anunțați înainte de a comanda.
2,plata Integrală trebuie făcută în termen de 7 zile după placingyour ordine, în caz contrar comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3,Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completează ai cumpărătorului informații.
Despre Transport :
1,va Vom trimite bunurile cât mai curând posibil după plata integrală a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.
2,Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi marcate ca "cadou"sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil.(Dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda, va vom încerca noastre cele mai bune pentru a face ca cererea ta, dar noi nu va fi responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute).
3,atunci Când coletul de sosire, vă rugăm să verificați dacă parcela sunt în stare bună înainte de a semna în ea. Dacă coletul a fost spart sau furat, vă rugăm să-l refuze și să ne contactați. Orthewise, toate pierderile și responsabilitatea vor fi suportate de către propriul dvs.!!
Despre Garantie :
1,Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de cumpărare.

Caracteristicile ofertei

culoare:
Galben
certificare:
RoHS,CE,CB
Putere (W):
-
5 Etape De Filtrare:
No
Utilizarea:
Sub Chiuveta
Funcția:
Indirecte Bea
Numărul De Model:
HUNTSKY apă cleaner002
Nume De Brand:
Huntsky
Instalare:
Bucatarie De Tip
Cerințele De Calitate A Apei:
Municipale De Apă/Apă
Tip:
Ultrafiltrare
Randament De Apă(Litri/Minut):
8.0
Purificarea Poziția:
Centrale De Purificare
De tratare a apei Tipul de mașină:
Pre-filtru
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Tensiune (V):
-

Oferte similare