• Reciente
  • -28 %
Meikon 130ft aparat de Fotografiat Subacvatic Locuințe Caz pentru sony A6300 Camera + cu Unghi Larg Dom Port lentile + 67mm filtru roșu

Meikon 130ft aparat de Fotografiat Subacvatic Locuințe Caz pentru sony A6300 Camera + cu Unghi Larg Dom Port lentile + 67mm filtru roșu

RON 1146.00
RON 1592.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


începe
end
eikon 130ft aparat de Fotografiat Subacvatic Locuințe Caz pentru sony A6300 Camera + cu Unghi Larg Dom Port lentile + 67mm filtru roșu
Camere Compatibile : Sony A6300
Compatibil lentile :
pentru Sony 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS
pentru Sigma 19mm F2.8 DN Art
pentru Sony E 20mm F2.8
Caracteristici :
Dual Fibră Optică porturi
Incorporat senzor de detectare a scurgerilor
Funcții :
Meikon aparat de fotografiat subacvatic, carcasele sunt proiectate pentru cei care sunt în fotografie subacvatică/videografie.
Doar introduceți aparatul de fotografiat digital în Meikon UW caz și va fi capabil de a face fotografii frumoase de la adâncimea de până la 40 de metri/130 metri.
Meikon produsele sunt de încredere, deoarece acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate.
Fiecare locuință este testat individual pentru a preveni orice accidente. Meikon oferă o calitate excelentă la un preț rezonabil.
Materiale :
Policarbonat
Plastic ABS
Clar placa de sticlă
Din oțel inoxidabil
Cauciuc EPDM
Unghi Larg De Corecție Dom Port Lentile
Această optică unghi larg de corecție dom port lentile este conceput pentru a elimina distanța distorsiuni create de un televizor cu port precum și a vă oferi o mai bună larg până aproape de imaginea de pe obiectul de interesul dumneavoastră. Designul optic de sticlă și strat anti-reflexie filmul face o imagine perfectă, fără distorsiuni. De asemenea, aceasta este o ud lens, acesta trebuie să fie pus sub apă. Apa este elementul-cheie în realizarea unghi larg de efect. Atenție : vă Rugăm să scoateți șir înainte de a atașa dom port de pe filtru roșu.
Materiale : Policarbonat ABS plastic Clar placă de sticlă cauciuc EPDM
Aceasta este o ud obiectiv dom port și unghi larg de efect poate fi realizat numai dacă este folosit sub apă!
Roșu Subacvatice Filtru (umed 67mm)
Pornind de la 15-20 de metri sub apă, de culoare roșie începe să se spele cu efect de filtrare de apă, adânc te scufunzi mai mult de roșu cald spectru este filtrat de lumină ambientală.

Caracteristicile ofertei

Tip:
Sac Greu
Numărul De Model:
A6300
Pachet:
Da
Nume De Brand:
Zomei
Material:
ABS
Tip Accesorii:
Rezistent la apa

Oferte similare