• Reciente
  • -20 %
2018 Burtă De Dans Hip Esarfa De Cordon Elastic Centura De Dans Accesorii 10 Culoare

2018 Burtă De Dans Hip Esarfa De Cordon Elastic Centura De Dans Accesorii 10 Culoare

RON 40.00
RON 50.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Burtă de Dans Hip Esarfa de Cordon Elastic Centura de Dans Accesorii 10 Culori Descriere Produs Notă : aceasta este doar pentru Hip Eșarfă, Curea , nu cu alții!! 10 Culori disponibile acum : Aur, Argint. Negru,Roșu,Rose,Albastru,Albastru deschis,Violet,culoare Auriu ,Rosu , Multicolor , vă rugăm să le alegeți atunci când veți câștiga. Dimensiune : unul mărime se potrivește tuturor cu banda elastica ,100% brand nou de înaltă calitate realizate manual Betelie Elastic : se potrivesc 27-35 cm (69-88cm) vă Rugăm să verificați dimensiunea foarte atent înainte de a licita!
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului .

Caracteristicile ofertei

Dans De Tip:
Dansul Din Buric
Gen:
Femei
Nume De Brand:
MIA GENOVIAG
Numărul De Model:
GN1001
Material:
Poliester
Gen:
Femei
belly dance:
hip
hip:
belly dance
Centura:
belly dance
Accesorii:
hip

Oferte similare