• Reciente
  • -11 %
AIMA Alb din Lemn Scrisoare Decorative de Lumină Petrecere de Nunta Vitrina CONDUS de Ortografie Lumina 15*13*3 CM(J K L M N O P Q R )

AIMA Alb din Lemn Scrisoare Decorative de Lumină Petrecere de Nunta Vitrina CONDUS de Ortografie Lumina 15*13*3 CM(J K L M N O P Q R )

RON 30.00
RON 33.60

Cantitatea de bunuri
Disponibil


1. Acesta poate fi un pic înclinați la dreapta, atunci când scrisoarea D sta pe desktop. 2. Din cauza scrisoare de lumini în diferite loturi,astfel încât lumina poate va puternică sau slabă;sper că puteți înțelege. 3. Nevoie de 2x Baterii AAA(Nu sunt incluse) 4. Poate fi agatat pe perete sau loc de pe undeva de suprafață plană! forma : "J" letter1. Acesta poate fi un pic înclinați la dreapta, atunci când scrisoarea D sta pe desktop.
2. Din cauza scrisoare de lumini în diferite loturi,astfel încât lumina poate va puternică sau slabă;sper că puteți înțelege.
3. Nevoie de 2x Baterii AAA(Nu sunt incluse)
4. Poate fi agatat pe perete sau loc de pe undeva de suprafață plană!
forma : "J" scrisoare
culoare : alb
Stare : 100% Nou
Dimensiune : 15*13*3 CM
Pachet : 1x Scrisoare de lumină (Baterii și alte elemente nu sunt incluse)
Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Caracteristicile ofertei

culoare:
J, K, L, M, N, O, P, Q, R
Numărul De Model:
I095753B
Material:
Lemn;
Model:
Scrisoare
Ocazie:
nunta,petrecere

Oferte similare