• Reciente
  • -4 %
super realistic dildo cu ventuza realist penis vibrator Moale cu schelet de vibratoare pentru femei de sex masculin artificial penis adult jucarii sexuale

super realistic dildo cu ventuza realist penis vibrator Moale cu schelet de vibratoare pentru femei de sex masculin artificial penis adult jucarii sexuale

RON 65.00
RON 67.92

Cantitatea de bunuri
Disponibil

super realistic dildo cu ventuza realist penis vibrator Moale cu schelet de vibratoare pentru femei de sex masculin artificial penis adult sex toys Material : TPE moale Dimensiuni : Mici : total lung de 170 mm, diametru 35 mm, lungimea efectivă 150mm Mediu : total lunga 175 mm, diametru 37 mm, lungimea efectivă 155mm Mare : total timp 180mm, diametru 38mm, lungime efectivă 160mm Culoare : carne 1. 12 luni de garanție. Cumpara cu incredere (cu excepția acces Hot sexy haine, jucării, spectacole de teatru cupluri costume Femei Sexy Lenjerie intima jucarii sexuale pentru couplessories)
2. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi. Nu deschide disputa fără comunicare. 3. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni. 4. Dacă elementul este defect în 1 lună, vom umăr O CALE de transport de marfă trimite un înlocuitor, după ce a primit a se întoarce. Sau oferta de rambursare (nu include transportul) după ce vom primi elementul defect. 5. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Ne va Repara pentru tine după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.
1. Pentru a vă asigura că primiți de la zero sau minime de impozitare, ne-am putea declara ca "jucării/cadou" cu valoare scăzută 2. Poate comanda va suporta taxe de import suplimentare. Taxe sau alte obiceiuri legate de taxa. 3. Taxe de Import, Impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare.

Caracteristicile ofertei

culoare:
S, L, M
Tip De Element:
Dildo-uri
Dimensiune:
3size choose
Material:
TPE
Numărul De Model:
XQ-02558961522
culoare:
moale penis artificial
Funcția:
dildo cu ventuza
Tip De Element:
realist penis
fierbinte:
vibratoare pentru femei
Caietul de sarcini:
masculi penis artificial
Material:
dick

Oferte similare