• Reciente
Noul laptop CPU Fan pentru DELL Inspiron 14Z 14z-5423 5423 KSB06105HA Ventilatorului de Răcire

Noul laptop CPU Fan pentru DELL Inspiron 14Z 14z-5423 5423 KSB06105HA Ventilatorului de Răcire

RON 16.76

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Descriere Produs
1. Noul laptop CPU Fan pentru DELL Inspiron 14 Z 14z-5423 5423 KSB06105 HA Ventilatorului de Răcire
2.Testat, Lucru
Transport
Am expediat în întreaga lume prin China post air mail gratuit, dacă aveți nevoie de orice alte express,vă rugăm să ne contactați.
Se întoarce :
1. O rambursare completă va fi oferit pentru orice defecte,deteriorate,denaturat elementele termen de 30 de zile.Dacă ați achiziționat elementul greșit,de înlocuire sunt unica opțiune.
2. Politica de returnare este exclusiv schimburilor,în toate cazurile,Cumpărătorul să plătească pentru taxa de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Vânzător să plătească pentru retrimiterea taxă.
Garanție Și Întreținere :
1.Oferim 3 luni garantie pentru aceste produse le-am vândut,și toate produsele noastre sunt inpected înainte de nava. Dacă produsul primit este dfective în orice mod,va rugam sa ne contactati prin e-mail în perioada de garanție.
2.Dacă aveți orice problemă,va rugam sa ne contactati.vom înlocui același tip de element pentru tine.Nu acceptăm orice produs returnat fara comunicare e-mail.
3.Garanția acoperă împotriva defecte de manoperă numai,comportamentul de utilizare și deteriorarea intenționată nu se va potrivi pentru garanție gol
Feedback-ul
Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția de contact pentru a ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau scăzut stea feeback pozitiv. Vom încerca pentru a ajuta sau de a rezolva orice problemă.Vă mulțumesc foarte mult

Caracteristicile ofertei

Pachet:
Da
Radiator Tip:
Răcit cu aer
Nume De Brand:
QUETTERLEE
Material:
Aluminiu & Plastic
Numărul De Model:
5423
Produse De Stare:
Stoc
Tip:
Singur Fani

Oferte similare