• Reciente
6mmX25mm hrc45 3 Fluiere Degroșare End Mills CNC Degroșare End Mills D6*25*D6*75

6mmX25mm hrc45 3 Fluiere Degroșare End Mills CNC Degroșare End Mills D6*25*D6*75

RON 28.12

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Descriere Produs
1. De tăiere de carbură de instrumente pentru degroșare, Wc90%, Co10%, micro cereale 0.6 um, asigura buna rezistenta la uzura.
2. Helix unghi de 35° degroșare instrumente, cu suprafața netedă și ciobire de descărcare de gestiune.
3. ALTIN strat negru de degroșare instrumente, cu efect bun asupra reducerii coeficientului de frecare, crescând rezistența la uzură și prelungirea vieții profesionale.
4. Aplica la cnc mașină de frezat, rezistenta la caldura este de 700~800°C, masina de viteza de rotire este de până la 8000rpm.
5. Long shank design instrument de tăiere de carbură pentru degroșare, potrivit pentru adânc cavitatea prelucrare.
6. Degrosare instrumente pot fi folosite pentru procesul de câmpie, flanc, canelură, cerc, etc.
Shang Instrumente este o întreprindere specializată în cuțit de strunjire, frezare instrument, instrument de foraj, fier de instrument, indexabile introduce, cu comandă numerică mâner, carbură de piese, masini de slefuire, diverse non-standard de tăiere de carbură de instrumente și așa mai departe. Există 280 de soiuri și mai mult de 3000 de tipuri de specificații ale produselor pentru alegerea ta. Ele sunt utilizate în principal în industria de automobile, de mașini, electronică, metalurgie, metal, minerit, plastic și alte industrii domenii. Vom vinde nu numai pe piața internă, dar, de asemenea, de peste mări de piață. Avem 9 produse cu brevet național, 3 de înaltă tehnologie produse noi.
Materialul principal din produsele noastre este CB-CERATIZIT. Cu toate acestea vom accepta materiale speciale cum ar fi Sandvik, Kenametal etc. de non-standard, personalizate ca solicitările dumneavoastră. Noi de aprovizionare pe termen lung produse non-standard pentru BMW și Porsche.

Caracteristicile ofertei

Nume De Brand:
JERRAY
Numărul De Model:
RC-D6-D6-50-3F
Acoperire:
TiAIN
Material:
Carbură de
Tip:
End Mill
Lungimea Totală:
75
Diametru:
6
Fluiere lungime:
25mm
Fluiere:
3
Fluiere Diametru:
6mm
is_customized:
Yes
HRC:
45

Oferte similare