• Reciente
  • -6 %
15m/50 ft x 1 inch Lava Fibre de Evacuare Termică Banda de Evacuare Wrap Rezistente la Căldură Folie de Titan Evacuare Folie de Căldură Cu Cleme

15m/50 ft x 1 inch Lava Fibre de Evacuare Termică Banda de Evacuare Wrap Rezistente la Căldură Folie de Titan Evacuare Folie de Căldură Cu Cleme

RON 66.00
RON 69.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

sac
Caietul de sarcini
Nume : Folie De Evacuare
Grosime : 1,5 mm
Latime : 25mm
Lungime : 15m
Culoare : Titan
Temperatura de lucru : 1600°F/871°C pentru Lava/Titan Bandă
Produsul Proprietate
Țeavă de eșapament folie banda este compus tricotată din fibre de sticlă sau de piatră fibre, disponibile pentru bandaj orice diametru furtun sau cablu, non coeziv, în general, la spirala mod 30-50% se suprapun dressing poate fi, într-un bandaj nu trebuie scoateți furtunul și cablul.Se poate adăuga, de asemenea, un pic rider confort prin reducerea sansa de a o arsura grava cauzata dacă sau când o țeavă de eșapament fierbinte vine în contact direct cu pielea.
Ambalaj sistemul de evacuare menține căldura din gazele de evacuare, care scade densitatea, și permite gazelor de eșapament pentru a ieși din sistem mai repede! Îmbunătățit coridoarele de evacuare este rezultatul, care scade aportul de temperaturi : care este egal cu mai mulți cai putere. folie de evacuare poate rezista 1,040° F/560°C continuu temperaturi, și 2.000° F /1093°C temperatura piroane. Produse personalizate folie de evacuare pot fi fixate cu Termice-Cravată, coliere de furtun, sau de sârmă.
Motocicleta de Evacuare Wrap este fără azbest și-a făcut de înaltă calitate din fibră de sticlă fire. Folie de evacuare este, de asemenea, neinflamabila, precum și de apă și rezistente la ciuperci. Titan evacuare împachetări sunt realizate din este facut din lava rock fibre . Acest tip de folie poate rezista la 1600° F /871°C continuu temperatura de lucru ,de până la 2500° F /1371°C căldură intermitent.
Aplicarea Produsului
Rezistența la foc , rezistenta la foc, izolare termică, izolare, anti-imbatranire, anti pata de topit oțel, rezistent la apa, anti ulei, anti-acid . Acesta este utilizat pe scară largă în sistemul de evacuare.
Detalii Produs
Vă rugăm să atenție : logo pe folie de evacuare trebuie să fie personalizate și taxe suplimentare !
Clienții trebuie să solicite despre logo-ul nostru înainte de a comanda.
Multumesc .

Caracteristicile ofertei

Tip De Material:
Lava fibre
Numele Modelului:
DTEW02510
Articol Diametru:
00inch
Element De Lungime:
15m
Caracteristici Speciale:
Folie De Căldură, Titan Folie De Evacuare
Extern De Certificare De Testare:
UL
Lățime Produs:
1inch
Articol Greutate:
0.5kg
Nume De Brand:
DEEP TECH
Înălțime Element:
00inch
Culoare:
Titan Folie De Evacuare

Oferte similare