• Reciente
  • -38 %
Masca De Jumatate Fata De Iarna Cald Masca De Cap Masca Neopren Snowboard Mare

Masca De Jumatate Fata De Iarna Cald Masca De Cap Masca Neopren Snowboard Mare

RON 18.00
RON 29.08

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Sport Masca De Jumatate Fata De Iarna Cald În Aer Liber Mască De Schi Plimbare Cu Bicicleta Capac Masca Neopren Biciclete Ciclism Motocicleta Snowboard Mare Caracteristică :
100% De Brand Nou!
Masca combină de filtrare pentru sub-micron poluanți cu Orașul mascamodelului Dinamic ACC (Cărbune Activat Pânză) filtru
Această combinație asigură creșterea capacității acoperă un spectru mai larg de praf și mirosuri decât oricare filtru pe cont propriu
De lucru în combinație cu thefilter
Cele două supape special conceput pentru a îmbunătăți fluxul de aer performanta pe exhalatio
Cu aceste noi caracteristici,masca este în partea de sus a gamei de performanță și fabricate la cerințele de performanță ale EN149 FFP1(S)
Material : NEOPREN
Dimensiune : unul mărime se potrivește tuturor
1 x Biciclete masca de fata cu filtru de Noi Nave la nivel Mondial (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni). A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative :
Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Caracteristicile ofertei

Tip De Element:
Chelioși & Căciuli
Model Tip:
Solid
Numele Departamentului:
Adult
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
VALINK
Numărul De Model:
N/A
Material:
Poliester
Tip De Element:
Chelioși & Căciuli
Stil:
Active

Oferte similare