• Reciente
  • -5 %
În aer liber, Alimentate Solar, Baie de Pasăre Apa de Fantana Pompa Pentru Piscina Grădină Acvariu MKGY-D-001 Grădinile Villa Piscină Peisaj Pompa de Fantana

În aer liber, Alimentate Solar, Baie de Pasăre Apa de Fantana Pompa Pentru Piscina Grădină Acvariu MKGY-D-001 Grădinile Villa Piscină Peisaj Pompa de Fantana

RON 26.00
RON 27.28

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Introducerea de produse :
Acest produs este bazat pe brushless pompa de apa solare tehnologie de actualizare a produselor, de a depăși fără perii colectoare solare pompă de apă de start-up dificil, eficiență scăzută, slabă stabilitate neajunsuri, și chiar mai mult decât aceeași putere perie pompa mai ușor pentru a începe.
Parametrii de produse :
Panou Solar de alimentare : 7 V 1.12 W
Fără perii pompa de alimentare : 7 V 160m A
Maximă de injecție de apă înălțime : 45 CM
Debit maxim : 150 L/H
Maxima de ridicare : 70cm
Performanțele produsului :
Start : atunci când nu există nici lumina soarelui, pompa se oprește de lucru, soarele apare din nou, iar pompa repornește în termen de 3 secunde.
Durata de viata : 20000 ore
Bine ore de lucru : 8 : 00~5 : 00 PM
Aspecte care necesită o atenție deosebită :
Produsul solare directe pompa de unitate, nici o baterie externă, depinde foarte mult de apa la soare, atunci când soarele este slab, pompa nu va funcționa în mod continuu, va exista un spray de apă în soare puternic va funcționa în mod automat și continuu.
Nu lăsați panoul solar și controler în apă. Produsul este simplu rezistent la apa, dar nu este potrivit pentru timp de imersie în apă.

Caracteristicile ofertei

Nume De Brand:
makerele
Structura:
pompa de fantana
putere:
Electric
Presiune:
De Joasă Presiune
Utilizare:
Apa
Standard sau Non-standard:
Standard
Numărul De Model:
MKGY-D-001
Teoria:
Flux Axial Pompe
Combustibil:
Energie Solară
Cerere:
fantana pompa de apa

Oferte similare