• Reciente
Mini portabil mp4 player 8GB Bluetooth Sport Pedo Metru Radio FM, Player Video mp4 Player de Muzică Hifiman Player Bluetooth

Mini portabil mp4 player 8GB Bluetooth Sport Pedo Metru Radio FM, Player Video mp4 Player de Muzică Hifiman Player Bluetooth

RON 103.56

Cantitatea de bunuri
Disponibil


HOTT MU1037 Nou Portabil 8 GB MP3/MP4 Player de Muzică Sport Pedometru Bluetooth FM Radio w/TF Slot pentru Card de 1.8 Inch LCD Ecran Clip
HOTT MU1037 este un de înaltă performanță Bluetooth MP3 / MP4 player cu 1.8 inch TFT Ecran LCD care poate afișa informații relevante. Și, suporta mai multe formate audio cum ar fi MP3, WMA, APE, FLAC, WAV, etc si suporta Card TF / Micro SD (Pana la 32 G). HOTT MU1037 poate lucra ca un sport pedometru pentru a arăta cantitatea de exercițiu, așa că nu va dura prea mult sau prea puțin exercițiu. Sale clip design ce-l face portabil și ușor de transportat atunci când faci sport. HOTT MU1037 , cu multiplele sale funcții, este prima ta alegere pentru a vă bucura de muzică, video, e-book, radio FM si multe altele.
Caracteristici :
[Multifuntional MP3 MP4 Player]
HOTT MU1037 acceptă Funcția Bluetooth, asocierea cu Bluetooth căști sau difuzoare; de asemenea, suporta Card TF de Redare Muzică, Redare Video, Sport Pedometru, radio FM, E-book & Fișier de Citire și Înregistrare de Voce.
[Mai Multe Formate Media Suportate]
HOTT MU1037 suportă mai multe formate audio, MP3, WMA, APE, FLAC, WAV, ACC. De asemenea, aceasta susține formate video, AVI și AMV.
[1.8" LCD Ecran Full-Color]
HOTT MU1037 adoptă 1.8 inch (160 * 128) TFT ecran LCD pe care se pot vedea mai multe informații relevante de melodii. De asemenea, puteți vizualiza fotografii sau de a citi e-carti si mai mult pe ecran.
[8 GB Capacitate Memorie & Expanded Memory]
Built-in memorie de 8 GB capacitate asigură pentru a descărca melodiile preferate în mod liber. De asemenea, suporta Card TF / Micro SD (Pana la 32 G), nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la funcționare din A505 de memorie.
[160m Ah Baterie Reîncărcabilă Litiu]
160m Ah baterie reîncărcabilă Litiu permite de lungă de timp de joc. HOTT A505 suporta MP3 / WMA Redarea de Muzică timp de aproximativ 7 ore, AVI Joc Video Timp de aproximativ 3 ore.
Repere :
* HOTT MU1037 poate fi un passometer și un cronometru pentru a stăpâni exercițiu de cantitate.
* Este suficient de mic pentru a încăpea într-un buzunar, poseta, rucsac, borseta, și foarte ușor de transportat atunci când călătoresc sau fac sport cu clip de design.

Caracteristicile ofertei

Dimensiunea Memoriei:
8GB
Dimensiuni (WxHxD):
7.6 * 4.1 * 1.9 cm
Suport Format Audio:
FLAC,APE,MP3,WMA,WAV
Funcția:
Radio FM,Bluetooth,Reportofon,Citirea de E-Book,Photo Viewer,Pedo Metru
Numărul De Model:
HOTT-1037
Dimensiunea Ecranului:
2 - 4
Memorie Externă:
Da
Audio Suport Video:
AVI
WIFI:
No
Built-in Difuzor:
No
Corpul Material:
Plastic
Pachet:
Da
Bluetooth:
Da
Rezoluție De Afișare:
220x176
Nume De Brand:
HOTT

Oferte similare