• Reciente
  • -15 %
Veconor 10 bucati capul flexibil cu clichet cheie set combinație cheie de piulite de 8~22mm, cu acces gratuit husă de depozitare

Veconor 10 bucati capul flexibil cu clichet cheie set combinație cheie de piulite de 8~22mm, cu acces gratuit husă de depozitare

RON 217.00
RON 255.28

Cantitatea de bunuri
Disponibil


începe
end
Veconor 10 bucati capul flexibil cu clichet cheie set combinație cheie de piulite de 8~22mm, cu acces gratuit husă de depozitare
1. Escrow nostru este de preferat metoda de plata. Acceptam, de asemenea, diferite plăți de către T/T, Western Union, Money Gram și așa mai departe.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii. Sau, comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoană de contact, adresă, codul poștal și numărul de telefon atunci când depunerea în cumpărătorului informații.
Va vom trimite coletul cât mai curând posibil, în timp de procesare. Vă rugăm să asigurați-vă că vă scrieți numele complet și corect adresa de livrare din comanda.
1. Oferim transport la nivel mondial, cu excepția unor țări și APO/FPO adresa.
2. Comanda va fi procesată în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adresa. Adresa dvs. de ordine trebuie să coincidă cu adresa destinatarului.
4. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plata. Vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil. Scopul nostru este satisfactia clientului.
Ordinele ar putea avea nevoie pentru a șterge vamale din țara dumneavoastră. Este responsabilitatea cumparatorului. Vă rugăm să verificați dacă comanda va suporta taxe suplimentare la import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe. Taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.

Caracteristicile ofertei

Caracteristici:
Explozie-dovada,Multifunctional,Dublu Scop,Non-alunecare
Tip:
set de chei
Material:
Crom-vanadiu din Oțel
Nume De Brand:
Veconor
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
A014K0310

Oferte similare