• Reciente
FEITA 14-19mm Activități cu Clichet Cheie de Cuplu Set flexibil, Deschis la Sfârșitul Biciclete Cheie de Reparații Auto Unelte de Mână (1 BUC & 6 BUC)

FEITA 14-19mm Activități cu Clichet Cheie de Cuplu Set flexibil, Deschis la Sfârșitul Biciclete Cheie de Reparații Auto Unelte de Mână (1 BUC & 6 BUC)

RON 26.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

FEITA 14-19mm Activități cu Clichet Cheie de Cuplu Set flexibil, Deschis la Sfârșitul Biciclete Cheie de Reparații Auto Unelte de Mână (1 BUC & 6 BUC) Caracteristici : aliaj de Lustruit din oțel. Buna la abraziune performanță și prevenirea ruginii. Capul flexibil cu clichet : cap pivotant la 180 de grade, ideal pentru utilizarea în strânsă, zone limitate. Tratamentul termic de prelucrare este potrivit în special folosit în locuri înguste.
Caietul de sarcini :
Material : Aliaj de oțel
Potrivit pentru : locuri Înguste
Dimensiune : 14/15/16/17/18/19mm (a Alege pe care doriți)
Cheie tip cap : Deschiderea și Floare
Pachet : 1 buc Cheie; 6pcs/set Cheie
Transport :
1.Comenzile vor trimise în termen de 3 zile lucrătoare după ce ai plătit. ca de obicei, timpul de expediere este de aproximativ 20-25 zile lucrătoare, Dacă există motive de a face transport de întârziere ,sper că puteți înțelege.Timpul de expediere în timpul Sărbătorilor(Crăciun ,Anul Nou Chinezesc etc)ar putea fi mai mult decât de obicei timp,vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere,mulțumesc mult pentru înțelegere!
2.Bunuri va fi trimis prin China Post Esti Mail gratuit de transport maritim,puteți alege, de asemenea, alte Express Comapny cum ar fi DHL,Fed Ex.Dar nu ne permitem poștale, prin companii,astfel încât să plătească pentru un cost suplimentar ,vă mulțumim pentru înțelegere!
3.Dacă prețul total este mai $330.00, ne va livra afara le Exprima ,nu trebuie să plătească taxe suplimentare .
În plus, scopul nu este mai $330.00,dar doriți să le primiți acum, ok,nici o problema, noi încă mai pot să le expedieze prin Expres , dar trebuie să plătească în plus pentru a exprima costul.
Reveni și feedback-ul :
Oferim un 100% banii politica de rambursare cu întrebări confirmat. Dacă pachetul este pierdut, furat, deteriorat sau care nu sunt mulțumiți doar cu ea, pls contactati-ne,putem avea elementul înlocuit gratuit sau vă dau un 100% rambursare completă, care este inclusiv de transport maritim-ai plătit! Noi credem că totul poate fi rezolvat după comunicare ,niciodată nu Vom percepe o taxă de orice fel, linia de jos este că nu veți pierde un ban în oricare din tranzacțiile.

Caracteristicile ofertei

culoare:
14mm 1 BUC, 15mm 1 BUC, 16mm 1 BUC, 17mm 1 BUC, 18mm 1 BUC, 19mm 1 BUC
Pachet:
Geanta
Cerere:
Bicicleta Repararea Instrument Set
DIY Consumabile:
Electrice
Numărul de Bucăți:
6Pcs
Dimensiune:
5x15x5cm
Tip:
Clichet
Nume De Brand:
FEITA
Numărul De Model:
14/15/16/17/18/19mm
Tip:
Scule De Mână

Oferte similare