• Reciente
  • -15 %
102018 Cască de protecție cască de Muncă Capac ABS Material de Izolare Cu Fosfor Stripe-Ul de Construcție de Izolare a Proteja Căști de protecție

102018 Cască de protecție cască de Muncă Capac ABS Material de Izolare Cu Fosfor Stripe-Ul de Construcție de Izolare a Proteja Căști de protecție

RON 71.00
RON 83.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


sac
Brand introducere :
Magazinul nostru pentru producător la nivel mondial de vânzări magazin, de asigurare a calității de brand!Noi oferim cele mai de preț preferențial, bine ai venit cumpărare în vrac, o surpriză reducere!Vă rugăm să trimiteți E-mail la consultant!Noi oferim o varietate de moduri de transport, transport, servicii poștale, de afaceri, express!
Am trimis la toata lumea, daca nu poti alege livrarea la țara dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți e-mail la consultant!
Dimensiune : Reglabila
Material : plastic ABS
Greutate : 368g
Caracteristici
Textile leagăn, cu 3 curele și 6 puncte de fixare, pentru un plus de confort
Suportul poate fi inversat, permițându-casca pentru a fi purtate cu scurt vârf de la front - ideal pentru schele si lucru la inaltime
"Șapcă de Baseball" forma pentru o mai mare viziune verticală
Izolații electrice
Culori luminoase, cu benzi reflectorizante pentru vizibilitate mare zi sau aproape de Curățare / Întreținere : produsul poate fi spălat cu o concentrație scăzută de lichid de curățare și dezinfectare. Interzice utilizarea de corozive solvenți chimici. Performanță : Acest produs este în conformitate cu standardul European Directiva 89/686, în condiții de siguranță și de sunet, ventilație confort. Și în conformitate cu standardele Europene : EN397 : 1995 / A1 / 2000 (-20 / + 50 grade, 440 VAC, LD, MM). Vă rugăm să lăsați un mesaj ai nevoie de culoare!Vă mulțumesc foarte mult!
Clienții ruși, vă rugăm să rețineți,destinatarul vă Rugăm să scrie numele complet.compania de transport maritim nevoie de numele complet pentru a trimite pachetul.
Livrare :
când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport .Vom trimite articole în termen de 10 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Caracteristicile ofertei

Nume De Brand:
Deltaplus
Numărul De Model:
casca de siguranță
Materialul:
ABS material dur
Tip:
Izolatoare electrice casca
Termen De Valabilitate:
5 ani
Funcția:
casco de trabajo

Oferte similare