• Reciente
CHI-12, G3-12, G03-12 (Picior Mare) de Cauciuc de mai Jos Mecanice de Etanșare Pentru Arbore Dimensiune 12mm Pompe de Apă (CH,CHI,CHE,CRK,SPK,TP,AP)

CHI-12, G3-12, G03-12 (Picior Mare) de Cauciuc de mai Jos Mecanice de Etanșare Pentru Arbore Dimensiune 12mm Pompe de Apă (CH,CHI,CHE,CRK,SPK,TP,AP)

RON 100.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Numărul De Model : G3-12( Picior Mare )
Dimensiune interioară/Ax Dimensiuni : 12mm
Toate tipurile de GLF sigilii :
Informații Despre Companie
TLANMP (TMP Piese de mașini Co.,Ltd) este un producător profesionale de Etanșări Mecanice si rulmenti de mare precizie ,principalele produse sunt Etanșări Mecanice, Apă/Chimice/Automobile P umps Garnituri, Rulmenți cu Secțiune îngustă, a Trecut cu role rulmenti , Unghiulare de Contact Rulmenți cu Bile, într-Un Fel de Ambreiaj Rulmenti etc, produsele Noastre sunt utilizate pentru Pompe de Apă,Pompe Chimice, Robotica,masini-Unelte CNC,puteți găsi nevoie de dumneavoastră în magazinul nostru, toate produsele de aici sunt Internaționale general piese de schimb ,Contactați cu noi prin Skype / e-Mail / Whatsapp atunci când aveți nevoie de ajutor,multumesc : ) .
Transport : produsele vor fi livrate in termen de 7 zile după ce a primit plata (aliexpress vom verifica cardul de credit,și va dura aproximativ 24 de ore și de vacanță, cu excepția),dacă avem vreo problemă despre produs,vom lăsa un mesaj în timp,pls vă rugăm să răspundeți-ne în timp, de asemenea, pentru a evita greșeala să se întâmple. Plata Escrow este nostru preferabe metodă de plată, care este de securitate pentru tine. Besiedes, toate card de credit majore, T/T etc sunt acceptabile. Se întoarce Termen : în cazul În care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou. În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare. Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.

Caracteristicile ofertei

Nume De Brand:
TLANMP
Material:
Cauciuc
Standard sau Non-standard:
Standard
Stil:
etanșare mecanică
Numărul De Model:
C3-12
Locul de Origine:
China
Cerere:
pompe de apă
Izvoare:
Un singur arc
Sigiliu De Tip:
Oana inel de sigilii

Oferte similare